Egyéb szolgáltatások

Cégünk széles körű szolgáltatásai nem csak a nyomtatók, fénymásolók és ezekhez tartozó kellékek vagy fogyóeszközök tömegére szűkül. A felsoroltakon kívül a következő területeken is tevékenykedünk:

Mikrokontroller programozás

mikrokontroller

Ez a szolgáltatás különböző rendszerek mikrokontrollerrel való vezérlését foglalja magába, mint például napelemek termelésének vezérlése, dimmer vezérlés, elektronikus mérőeszközök vezérlése, stb.

Egyik legújabb projektünk például a napelemek által termelt energiát figyeli és a fölöslegben termelőtt mennyiséget, egy ellenálláson hővé alakítja, így megakadályozva, hogy fizetendő túltermelés legyen.

Webfelület

Reklámfelületnek vagy promóciós felületnek használható webfelületek elkészítését illetve karbantartását foglalja magába. Mivel egy weboldal képes szinte bármit megjeleníteni, így ez felhasználható reklámok, promóciós anyagok bemutatására.

Jó példa erre a szolgáltatásunkra az üzletünkben futó webfelület, amit a bejárattal szemben a TV-ben láthat.

Webes management rendszerek

Foglalkozunk olyan rendszerek építésével, melyek lehetővé teszik egy vállalkozás belső managementjének leegyszerűsítését. Ezek sokoldalú rendszerek, kiterjedhetnek egy autómosó folyamatainak a lemodellezésétől a saját pecsétrendelést kezelő rendszerig.

Szolgáltatásunk magába foglalja a teljes rendszer felépítését, vagy akár csak alfolyamatait is.